top of page

Isojen pisteiden jahtiin Tammelaan


Liiga jatkuu lauantaina Tammelan stadionilla Ilveksen vieraana. Pallokerho on kohdannut keltavihreät kauden aikana jo kolmesti. Kahdesti harjoitusottelussa ja kerran sarjassa. Harjoitusottelut vihreät veivät nimiinsä, Harjun liigaottelussa pisteet tasattiin 0-0 lukemin. Liiga keskikastin tasaisuutta kuvaa se, että 4. oleva Åland sekä 8. oleva Pallokerho, ovat kahden pisteen sisällä.

 

Ilves aloitti kauden vahvasti ja oli pitkän aikaan kärkinelikossa. Viime kierrokset ovat olleet vaikeampia. Kuntokäyrä on ollut laskuvoittoinen. Hyvän startin jälkeen joukkue on silti viidennellä sijalla. Joukkue putosi Suomen Cupista KuPS:n vieraana viikonloppuna. Edellinen liigaottelu päättyi Tammelassa HJK:n voittoon 1-2. Edellisessä vierasottelussa se murjoi PKKU:n 1-7 ja se on tamperelaisten ainoat pisteet viimeiseen viiteen otteluun. Ilveksellä on ollut kaksi selkeää vastuunkantajaa hyökkäyspäässä Anna Olmala (12+3), joka johtaa liigan maali- sekä pistepörssiä ja Elli Mäkipelkola (4+6). Joukkue on takonut kaudella jo 25 maalia. Näistä tosin 11 PKKU:n verkkoon.

 

Pallokerhon peli on parantunut askel askeleelta kauden vanhetessa. Cupissa taival päättyi viikonloppuna, mutta liigassa vierailu Maarianhaminaan tuotti riemukkaat kolme pistettä. Voitto tiivisti keskikastin niin, että taistelu ei käy pelkästään paikasta kahdeksan joukkoon vaan käden ulottuvilla on myös syksyn mestaruussarjaan vievä neljäs sija. Pallokerhon kuntokäyrä osoittaa ylöspäin. Viidestä viimeisestä vihreät ovat vieneet nimiinsä neljä. Maalijuhlia ei otteluissa ole nähty, mutta joukkue on puolustanut tiiviisti ja se on ratkaisevaa. Pallokerhon maalitilastoa johtaa kolmikko Puolakka, Forstén, Wusu kahdella maalilla. Pisteissä Eevi Paakkari (1+2) ja Nelli Husu (0+3) ovat piikkipaikalla. Lauantaina Tammelasta on haussa vain ja ainoastaan kolme pistettä.

33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

댓글


bottom of page