top of page
Writer's pictureJyPK mediatiimi

Kausi päättyy Viitaniemessä suurin panoksin




Kausi päättyy Viitaniemessä perjantaina. Jyväskylään matkaa Pallokerho Keski-Uusimaa. Ja millä tavalla se päättyy? Jännittävimmällä mahdollisella tavalla. Voitolla on mahdollisuus lunastaa paikka liigaan 2025. Kauden aiemmissa kohtaamisissa Pallokerho on ollut maalin parempi.

 

PKKU:n kausi on ollut vaikea ja joukkue matkaa porrasta alemmaksi Kansalliseen Ykköseen. Panosta ei hyvää kauden lopetusta lukuun ottamatta perjantaihin enää ole. Edellisellä kierroksella Ilves haki pisteet Järvenpäästä 0–2 lukemin.

 

Pallokerho nousi tappioasemasta Hongan vieraana tasapeliin. Tuo piste oli tärkeä ja ratkaisut ovat perjantaina omissa käsissä. Vaikka Pallokerho on ollut sarjassa sekä aiemmissa keskinäisissä kohtaamisissa PKKU:a edellä, helppoa iltaa ei Viitaniemessä ole tiedossa. Ottelun luonne panoksineen tekee siitä normaalista poikkeavan tapahtuman. Yleisölle on yksi jättimäinen syy saapua Viitaniemeen - kannustamaan Pallokerho liigapaikkaan. Kauden parhaalla esityksellä voitto ja sarjapaikka ovat otettavissa.

32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page