top of page
Writer's pictureJyPK mediatiimi

Liigapaikkaa ratkotaan lauantaina


Pallokerho matkaa kauden viimeiseen vierasotteluun Espooseen. Kauden aiemmat liigakohtaamiset ovat päättyneet Hongan maalin voittoon.

 

Hongalla on ollut vaikea syksy ja joukkue löytyy tällä hetkellä pisteen Pallokerhoa jäljessä. Valmentajatiimissään muutoksia tehnyt espoolaisseura on varmasti tilanteessa, johon ei keskikesällä kukaan uskonut. Kaikki on kuitenkin omissa käsissä ja Honka takuu varmasti taistelee paikasta ensi kauden liigassa kynsin hampain.

 

Pallokerho aloitti haastajasarjan kahdella voitolla. Hieman vaisumpi esitys Vantaalla jätti paljon hampaankoloon. Vaikka Honka onkin ollut tuloksellisesti niskan päällä kauden otteluissa, on lauantaina kyseessä aivan toisenlainen ottelu. Vihreät ovat myös vaisumman ottelun jälkeen tulleet kauden aikana vahvempana takaisin. Mutta. Menneellä on harvoin merkitystä tulevassa ottelussa, nyt vielä vähemmän. Lauantaina on vain yksi hetki ja tuossa hetkessä terävämpi voi tarttua isoon mahdollisuuteen. Joukkue Jyväskylästä lähtee Espooseen hakemaan isoa pottia ja omalla hyvällä pelillä se on ehdottomasti haettavissa.

38 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page