top of page

Pihlajamäen iltapäivässä on panosta


Liiga jatkuu lauantaina Pihlajamäessä PK-35:n vieraana. Kauden aiempi kohtaaminen päättyi Viitaniemessä helsinkiläisten 0–1 voittoon viimehetken maalilla. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta PK-35:n ollessa kaksi pistettä perässä, joten panosta lauantaille on mukavasti.

 

PK-35:lla on viisi viimeistä ottelua menneet hieman kaksijakoisesti. Tappioita on kertynyt neljä, mutta toisaalta mukaan mahtuu voitto Hongasta pari kierrosta sitten. Viitaniemessä se puolusti kohtalaisen tiiviisti, mutta ajoittain muodosta on löytynyt aukkoja, joista vastustajat ovat rankaisseet. Helsinkiläiset ovat tehtyjä ja päästettyjä maaleja vertailtaessa Pallokerhon kanssa suunnilleen samalla tasolla. Varsinaista syömähammasta hyökkäyspäässä ei ole noussut esiin. Joukkueen sisäistä maalitilastoa johtaa Pia Tavi kahdella tehdyllä. Sisäisessä pistepörsissä Tavi jakaa kärksisijan Ada Lindrothin sekä Viitaniemessä ottelun ratkaisseen Minami Oin kanssa.

 

Pallokerho jatkoi voittoputkea PKKU:a vastaan Harjulla. Cup mukaan lukien joukkue on ollut voittovireessä jo neljän ottelun verran. Joukkue on ottanut selkeitä askeleita eteenpäin ja yksi askel tarvitaan taas lauantaina. Sijoitus on tällä hetkellä 8. kolme pistettä PK-35 Vantaata perässä. Latausta ottelusta ei puutu. Sarjataulukko on yksi tekijä, mutta viime hetken tappio kotona varmasti nostaa revanssihenkeä. Joukkueen sisäistä maalitilastoa johtaa Anike Wusu kahdella maalilla, pistepörssin kärjessä on Eevi Paakkari tehoilla 1+2. Pihlajamäestä on tavoitteena vain ja ainoastaan kolme pistettä ja pöytään pitää jälleen lyödä parasta osaamista. Kaikki mahdollisuudet ryöstöretkeen ovat olemassa.

31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page