top of page

Runkosarja huipentuu Viitaniemessä


Liigan runkosarja saatetaan päätökseen lauantaina Viitaniemessä. Vieraaksi saapuu samoista sijoista kamppaileva PK-35 Vantaa. Edellinen kohtaaminen Vantaalla jätti pisteet Myyrmäkeen 1–0 lukemin.

 

Vantaalaisten saldo viidestä viimeisestä on täsmälleen sama kuin Pallokerholla. Yksi voitto tasapelin ja kolmen tappion joukossa. Viime kierroksella PK taipui HPS:lle Myyrmäessä 1-3. Tilastokärkinä ovat häärineet Elina Mankki, Elina Peltokangas ja Netta Koso. Viikonlopun tulokset tarkoittivat, että joukkueet ylempään ja alempaan loppusarjaan ovat selvillä. Vantaalaiset jatkavat kauden lopun JyPK:n tapaan alemmassa loppusarjassa.

 

Pallokerho pelasi vahvan ottelun Kuopiossa, etenkin toisella puolikkaalla ja kävi johdossa. Valitettavasti hyvä peli ei kuitenkaan tuonut pisteitä. Viime lauantai kuitenkin osoitti, että Pallokerho pystyy taistelemaan vahvasti top 6 sijoituksista. Alma Forstén nousi maalillaan joukkueen sisäisen maalitilaston kärkeen. Kamppailu keskikastin paikoista on tiivistynyt syksyyn tultaessa ja jokaisella ottelulla on painoarvoa. Niin tulevana lauantainakin. Viitaniemessä pelataan isoista pisteistä, joten kaikki vihreät äänet ovat tervetulleita.

54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page