top of page

Saarelle pistejahtiin



Pallokerho matkaa heinäkuun päätteeksi Maarianhaminaan. Se kohtaa keskiviikkona Åland Unitedin. Kauden aiempi kohtaaminen Viitaniemessä oli Pallokerhon kannalta vaisu esitys ja pisteet lähtivät saarelle 0–2 luvuin.


Maarianhaminalaisilla on menossa hieman tahmeampi vaihe. Se on valunut ulos neljän joukosta ja joutuu taistelemaan tosissaan paikasta ylempään loppusarjaan. Viikonloppuna Åland jäi tasapeliin PK-35 Vantaan vieraana, kun vantaalaiset nousivat tappioasemasta tasoihin. Tätä viikkoa ei Ålandin kannalta helpota se, että joukkueen maalipörssin kärki Gabi Rennie on Uusi-Seelannin maajoukkueen mukana Pariisin olympialaisissa. On kuitenkin muistettava hieman haastavista ajoista huolimatta, että Maarianhaminalaisnippu on parhaimmillaan liigan kärkeä.


JyPK on nostanut tasoaan keskikesällä. Kolmen voiton putki liigassa katkesi kirvelevään tappioon Hongalle viikko sitten. Juhannustauon jälkeen Pallokerho on taistellut jokaisessa ottelussa voitosta ja viime tiistaita lukuun ottamatta sen saanut. Se on noussut taistelemaan keskikastin paikoista ja seuraava mahdollisuus hivuttautua lähemmäksi taulukon puoliväliä on keskiviikkona. Wiklöfillä tullaan näkemään eri Pallokerho kuin keväällä, eikä kenelläkään ole aikomusta poistua saarelta ilman tuliaisia. Joukkueen sisäisessä tilastossa Lotta Puolakka on kahden viimeisen ottelun onnistumisten myötä noussut maalintekijätilaston kärkeen.


JyPK:lta puuttuu keskiviikkona Leena Torpo varoitustilin täyttymisen takia.


42 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page