top of page
Writer's pictureJyPK mediatiimi

Sunnuntaina tarjolla isoja pisteitä



Haastajasarja jatkuu sunnuntaina Viitaniemessä, kun vastustajaksi saapuu PK-35 Helsinki. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet 0–1 vierasvoittoihin. Helsinkiläiset olivat hyvässä vireessä runkosarjan lopussa ja Pallokerho avasi haastajasarjan vierasvoitolla, joten sähkö on ilmassa Viitaniemen iltapäivässä.

 

PK-35 voitti runkosarjan lopulla kaksi samoissa pisteissä kamppailevaa joukkuetta – Ilveksen ja Hongan. Muutenkin helsinkiläiset ovat parantaneet kauden kuluessa. Voitot nostivat heidät kamppailuun kauden 2025 liigapaikoista. Maalijuhlia eivät helsinkiläiset ole pitäneet. Joukkueen tehopelaaja on ollut Minea Grönberg. Tehoja on 3+4, mutta huomionarvoista on, että nämä ovat syntyneet vain kahdeksassa ottelussa.

 

Pallokerho kävi hakemassa maukkaan vierasvoiton Ilveksestä. Sunnuntaihin joukkue pääsee hyvistä asemista. Molemmat aiemmat kohtaamiset ovat olleet maalin pelejä ja ratkenneet ottelun lopulla. Pallokerhon puolustus toimi Tammelassa ja pitkälti koko kauden hyvin ja sitä tarvitaan myös jatkossa. Odotettavissa on tiukka vääntö, josta jaossa olevilla pisteillä on tässä vaiheessa kautta todella iso painoarvo. Joukkueen tehotilaston kärkeen nousi Ilves -ottelussa uran avausmaalilla Nelli Husu (1+4). Sunnuntaina kaikki Viitaniemeen, kauden ratkaisuhetket ovat käsillä ja ottelupanokset tapissa.

43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page