top of page

Toisen kotivoiton metsästykseen


Liiga jatkuu poikkeuksellisesti liigatiistailla. Harju sulkeutuu MM-rallin tieltä ja viikonlopun kierroksen ottelu pelataan jo ennen puolta viikkoa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen oli Espoossa toukokuun alussa. Tuolloin pisteet jäivät Tapiolaan 1-0 tuloksella.


Hongan viimeajat ovat olleet kaksijakoisia. Toisaalta se on saanut haettua tasapelit HJK:lta ja Ålandilta. Vastapainona on kotitappio PK-35:lle sekä tasapeli PKKU:a vastaan. Maalinteosta ovat vastanneet pääsääntöisesti Ilona Walta (7) ja Wilma Sjöholm (4). Komppikitaraa on soittanut Elli Seiro kuudella syötöllä. Espoolaiset varmasti hamuavat neljän joukkoon, kuten moni muukin. Kamppailu paikoista on tiukkaa. Neljättä sijaa pitävän Ålandin ja 8. sijaa pitävän JyPK:n ero on neljä pistettä.


Pallokerho jatkoi voittojen tiellä PK-35:sta vastaan lauantaina. Kuntokäyrä on näyttänyt yläviistoon. Helpoimmalla mahdollisella tavalla ei pisteet lauantaina irronneet, mutta toisaalta nykyvireestä kertoo se, että hieman vaisummallakin esityksellä oli tulos otettavissa mukaan. Tiistaina pitää kuitenkin olla täydessä iskussa. Vaikka Hongalla on ollut omat hankaluutensa, on oletettavasti haaste lauantaita kovempi. Myös kauden ensimmäisestä kohtaamisesta Tapiolassa on varmasti joku muru hampaankolossa. Kauden toinen kotivoitto on ehdottomasti tiistain tavoitteena.

57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page