top of page

Vierailu savonmualle lauantaina


Liiga jatkuu lauantaina. Pallokerho matkustaa Kuopioon KuPS:n vieraaksi. Edellisessä kohtaamisessa kesäkuussa Harjulla KuPS oli parempi 1-4.

 

KuPS on saanut takaisin syömähampaitaan Gentjana Rotchin, Lavdije Begollin ja Aino Krögerin palttua kokoonpanoon. Kun Rosa Ariyokin on ollut hyvässä vireessä, ovat kuopiolaiset taas iskussa, jossa odotetaankin. Keskikesä oli savolaisille haastava ja tuona aikana mestaruusjuna on mennyt, niin kuin se on mennyt kaikilta muiltakin. Loppukaudeksi jää pelattavaksi kakkossijan varmistaminen. Edellisessä liigaottelussa KuPS murjoi Ilveksen 8-0, mutta tiistaina pelatussa Suomen Cupin välierässä matka katkesi HJK:n selvään 3-0 voittoon.

 

Pallokerho pelasi lauantaina Harjulla HJK:ta vastaan. Pisteet lähtivät isolle kirkolle 0-4 lukemin. HJK oli odotetun vahva, mutta ei lauantai myöskään näyttänyt sitä JyPKiä, joka on kesän kuluessa kammennut itsensä taistelemaan keskikastin sijoituksista. Yksi käännekohdista kaudelle on ollut nimenomaan edellinen ottelu keltamustia vastaan kotona – tappiosta huolimatta. On sanomattakin selvää, että Kuopiossa on edessä iso haaste. Pallokerho on kuitenkin näyttänyt kykynsä taistella ja voittaa myös ns. isoja joukkueita. Tästä osoituksena vierasvoitot HPS:sta ja Ålandista. Iltojen pimetessä otteluiden panokset konkretisoituvat ja se jos mikä sytyttää. Lauantaina Väre Areenalla nähdään varmasti sisuuntunut Pallokerho.

39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page